Hesap ve Veri Silme

Domain Takip hesabınızı kapatabilir ve hesabınızla ilişkili kişisel verilerin silinmesini doğrudan başlatabilirsiniz.

Güvenlik nedeniyle doğrudan silme işlemi için giriş yapılmış olması yeterli değildir; silmeden hemen önce mevcut şifre veya bağlı Google hesabı ile yeniden kimlik doğrulaması yapılır.

Android uygulamasından

Android uygulamasında Profil > Hesap ve Veri Silme seçeneği artık hesabı uygulama içinden doğrudan siler. İşlemden önce son bir onay penceresi gösterilir.

Web üzerinden doğrudan silme

Hesabınızı doğrulamak için önce web paneline giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra bu sayfaya geri dönüp silme işlemini tamamlayabilirsiniz.

Giriş yap

E-posta ile destek

Doğrudan silme işlemini kullanamıyorsanız hesap sahibi e-posta adresinizden destek@realdizayn.com adresine yazabilirsiniz.

Silinen veriler

Saklanabilecek kayıtlar

Yasal yükümlülük, ödeme/abonelik doğrulama, güvenlik veya uyuşmazlık çözümü için gerekli sınırlı satın alma/abonelik kayıtları kişisel profilinizden ayrıştırılmış anonim hesap kaydıyla gerekli süre boyunca saklanabilir.

Android üzerinden alınan Premium aboneliğin ücretlendirmesini durdurmak için Google Play hesabınızdaki abonelik yönetiminden ayrıca iptal etmeniz gerekir. Domain Takip hesabının silinmesi Google Play aboneliğini otomatik iptal etmez.

Gizlilik Politikası · Kullanım Şartları